
84 % از بازار بازی های موبایل در دستان اپل
- توضیحات
- تاریخ ایجاد در سه شنبه, 19 ارديبهشت 1391 11:44

خبراختصاصیfarsapple.com
بیش از 84 درصد از بازار بازی های موبایل در دستان اپل است و همین امر سبب ارزشمندتر بودن کاربران ios نسبت به کاربران Android نزد برنامه نویسان است .
یکی از دلایل اصلی ای که برنامه نویسان احساس می کنند که کاربران ios ای برای آنها ارزشمند تر از کاربران android ای هستند ، سهم 84 درصدی اپل از بازار بازی های موبایل در آمریکا است . شاید یکی از موضوعاتی که تا حالا زیاد با آن مواجه شدید این است که چرا فلان بازی ابتدا برای آیفون میاد بعد برای گوشی آندرویدی شما ، یا اینکه اصلا بسیاری بازی ها برای گوشی تحت پلتفرم آندروید شما وجود ندارد .
بازار جهانی
این نظر سنجی در آمریکا و بین 17 هزار نفر کاربر و 200 تا از بهترین بازی های دو سیتم عامل ios و android صورت گرفته ، این در حالیست که در آمریکا خبر رشد تعداد بازیکنان بازی های روی موبایل از 75 میلیون به 101 میلیون نفر در بین تمامی پلتفرم ها منتشر شده است. جالبتر اینکه بازیکنان روی دستگاه های با سیستم عامل ios ، پنج برابر بیشتر از کابران آندرویدی خرج بازی های خود می کنند . این آمار نشان دهنده برتری مطلق اپل در این زمینه به حساب می آید و دلیل قطعی برای حجوم برنامه نویسان و تولید کنندگان بازی های گوشی موبایل و تبلت به سمت ios شرکت اپل است .
بازار ایران
اگر بخواهیم در همین ایران چنین نظر سنجی ای راه اندازی کنیم ، قطعا به همین جواب می رسیم . بسیاری از کاربران اپل به خصوص افرادی که idevice های آیپد 2 ، آیفون 4 اس و آیپد جدید دارند بواسطه اینکه دستگاهشان جلبرک و در پیرو آن برنامه کرک روی آن نصب نمی شود . برای بازی و برنامه های ارجینال خود معمولا 2 راه پیش روی دارند :
- یا دستگاه های خود را نزد فروشندگان محصولات شرکت اپل می برند و مغازه دار روی گوشی آنها نزم افزار های ارجینال نصب می کند . ( ارجینال به این دلیل که چاره ای ندارد زیرا اکثر محصولات جدید اپل جلبرک نمی شوند یا مدت زمان زیادی باید صبر کرد تا jailbreak آن عرضه شود )
- یا خود شخص با تهیه گیفت کارت آیتونز ، ویزا کارت ، مستر کارت یا هر کارت اعتباری دیگری اقدام به خرید و نصب برنامه مورد علاقه خود می کند .
می بینید که 2 راه بیشتر وجود ندارد و در هر دو روش هم باید برنامه را بصورت ارجینال خریداری کرد.
بازار آندروید
اما در طرف مقابل، یعنی گوشی ها و تبلت های تحت پلتفرم آندروید داستان به این صورت است که :
- یا مغازه دار اقدام به نصب برنامه و بازی برای مشتری می کند .
- یا خود مشتری برنامه های مورد علاقه اش را دانلود و نصب میکند .
در هر دو روش بالا چه مغازه دار چه شخص مشتری از نرم افزار های کرک موجود در اینترنت استفاده می کنند . خیلی کم پیش می آید که مغازه داری برنامه ارجینال از نوع آندرویدی نصب کند ، شاید بیشتر نمایندگان بطور مثال مغازه ای که نماینده سامسونگ است یا نماینده برند های دیگر هستند برنامه های ارجینال و خریداری شده روی گوشی یا تبلت کاربر نصب می کنند که البته بعید است .
از موارد بالا می توان نتیجه گرفت که کاربران اپلی خیلی بیشتر خرج برنامه و بازی های خود می کنند تا کاربرانی آندرویدی.